ModalitĂȚi de platĂ

Panourisandwich.md se gândește la confortul Dvs. și economisirea de timp, deaceea vă punem la dispoziție 4 modalități de plată:

 

  • Plata în numerar (cash)

  Plata în numerar se achită la oficiu după primirea și după inspecția bunurilor de către cumpărător. Vom prelua plata de la dvs., și ulterior vom oferi produsele comandate și documentele necesare (bonul de consum). 

  • Plata cu card bancar

  Puteți achita pentru produsele selectate folosind cardurile Visa sau MasterCard. Plata se face în biroul nostru după primirea și verificarea mărfurilor de către cumpărător. Pentru achitare, trebuie să specificați detaliile cardului necesare și un cod special afișat în spatele cardului (CVV/CVV2). După finalizarea plății, pe ecran veți vedea o inscripție conform căreia tranzacția a avut succes.

 

  • Transfer bancar

  După efectuarea comenzii, managerul nostru emite o factură pentru plata cu suma corespunzătoare bunurilor achiziționate, iar cumpărătorul face achitarea prin intermediul băncii, transferând suma direct din contul său, sau în numerar la ghișeele băncii. Pentru persoanele juridice, se oferă un pachet cu toate documentele necesare împreună cu bunurile livrate.

 

  Dacă aveți nevoie de panouri sandwich, dar momentan nu aveți posibilitate de plată, nu amânați cumpărătura, deoarece acum aveți posibilitatea să le procurați, dar să achitați pentru ele mai târziu! Vă recomandăm să solicitați un împrumut! Împrumutul este oferit de către partenerii noștri „Microinvest” 

Împrumutul se acordă de la 1000 lei. 

Pentru a beneficia de un credit este necesar să dețineți un act de identitate valabil pe teritoriul Republicii Moldova. 

 

Plata este acceptată doar în valută națională.

 

*Dacă această listă nu conține o metodă de plată convenabilă pentru Dvs., contactați consultantul nostru și descrieți metoda de plată acceptabilă pentru Dvs. 

Vom face tot posibilul ca această metodă să fie disponibilă pe site-ul nostru cât mai curând posibil.